Aktivan život i opuštanje: Uživanje u spa Centru

sapunica-ruka

Podseti me šta to beše aktivan život

Da. Podsećam te. To nije ono kada se protegneš nekoliko puta na stolici ili uključiš programčić koji te podseća da treba da ustaneš i prošetaš dva kruga po kancelariji.

Ne. Aktivan život je nešto drugo. Nije ni šetnja po centru grada dok vam vozila odpozdravljaju i šalju dimne poruke iz auspuha.

Ali moj život je itekako aktivan. Obaveze od do 24h. Pretrpan kalendar. Kako to sve hendlovati i još udenuti potrebnu dozu aktivnog života?

Život u veliim gradovima je sve zahtevniji. To je život pun izazova koji zahteva ravnotežu između aktivnosti i relaksacije. U potrazi za harmonijom između poslovnih obaveza i ličnog blagostanja, sve više ljudi okreće se aktivnom načinu života uz dodatak relaksacije.

Šta je novo?

Moderan čovek je sve češće u spa centrima.  Wellness pa i spa industrije su apsolutni hit poslednjih godina. Iz godine u godinu uočava se rastući trend u ovim industrijama.

Zašto je to tako?

Život pored toga što piše romane traži i nudi neke svoje, često i drugačije puteve.  Rastuća tendencija ovih tržišta dolazi kao rezultat zaokreta u stavovima populacije, koja je sve više okrenuta poboljšanju zdravlja i kvaliteta života. Pogotovo i ponjaviše u razvijenom delu sveta. Jedna od pojavnih manifestacija ovih trendova je između ostalog i povećanje korišćenje usluga ovih centara.

Moj aktivan život

Aktivan život u gradu i nije previše inspirativan. Često se svodi na različite fitness centre, teretane, šetnje, u preseku najčešće pod zatvorenim krovom. Takođe smo i svedoci da se fitness programi sve više prilagođavaju stvarnim potrebama korisnika. Ono naše čuveno personalizacija u punom zamahu.

Naravno, to nije samo pro forme. Personalizovani treninzi bolje unapređuju zdravlje i vraćaju energiju kroz sve sofisticiranije fitness programe. Bez obzira da li preferirate kardio vežbe, trening snage ili jogu, instruktori će umeti da prepoznaju šta vam je potrebno i da lakše postignete svoje fitness ciljeve.

Rekreacija u prirodi je ideal

Aktivan život podrazumeva i aktivan boravak u prirodi. A priroda daje više. Mnogo više. Pre svega nebrojeno načina da potrošite kalorije. Da se preznojite, umorite. Šetate, trčite. Ili samo jednostavno dišete. Da se kroz različite outdoor aktivnosti, kao što su šetnja, planinarenje ili biciklizam, na pravi način povežete sa prirodom. Da svoj život učinite lepšimi što je sve važnije zdravijim.

Zašto spa centri?

U većini od njih dobićete i preko potrebne masaže ali i tretmani za oporavak, relaksaciju i opuštanje. Reset sistema i povratak na fabrička podešavanja koliko god je to moguće.  Ponekad je baš to, oporavak našeg opšteg stanja preko potreban i sve češće nedostupan. Zbog prečih obaveza. Zbog trke za karijerom, novcem. Ili prosto samo zbog neke trke. Jer tako se živi u velikim gradovima. Ubrzano, često bez kočnica.

Moderni spa centri nudi širok spektar masaža i tretmana prilagođenih vašim potrebama. Opuštajuće masaže, terapeutske procedure i tretmani lepote omogućavaju vam oporavak opšteg stanja i generalno osvežavajući osećaj.

Za one koji traže više

Spa centri su i prava mera vašeg hedonizma. Vašeg odnosa prema životnim uživanjima. Proživite trenutke potpune relaksacije u našoj sauni i jacuzzi-u. Toplota i hidromasaža će opustiti vaše mišiće, poboljšati cirkulaciju i pružiti vam unikatno iskustvo opuštanja.

Kako da iskusite aktivan život i spa relaksaciju?

Umorite se onako muški. Kroz sportske aktivnosti, pešačenje, teratanu, fitness centar. A onda posetite neki spa centar, poželjno sa saunom i đakuzijem i doživite spoj aktivnosti i relaksacije. Još ste neodlučni?

Rezervišite svoje mesto za fitness program, opuštajuću masažu ili vikend odmor u spa centru. Možda Vaš put u ovom ubrzanom gradu a ka balansiranom životu počinje baš u nekom spa centru.